SUPSURF-POLO / POLTERABEND

Hvad er SUP Surfing?

SUP er en forkortelse af Stand Up Paddle surfing. SUP Surfing er en nyere form for surfing, hvor det gælder om at stå op på et surfbræt og padle sig frem. Se mere på www.SUPsurf.dk

Vælg her mellem vores forskellige SUP Surf aktiviteter:

SUPsurf-polo

SUPsurf-polo minder om kajakpolo, men er en del mere udfordrende,  da man stående på et surfboard skal holde balancen  og spille bolden rundt mellem deltagerne og ramme målet. 

Man kan spille SUPsurf-polo på 2 måder -  den svære, hvor man hvor man står op på boardet eller den lidt mere balancevenlige hvor man sidder på knæene på boardet. Begge måder er lige sjove og der er garanteret action og underholdning.

Man spiller på 2 hold af 3-6 spiller på hvert hold. Kampen har to halvlege som hver varer 10 minutter, man bytter banehalvdel midtvejs så der er lige vilkår for begge hold.

Alle kan være med til at SUPsurfpolo, ligemeget om man er øvet på SUP eller helt begynder.

SUPsurfpolo.dk medbringer alt udstyr samt våddragter hvis vandet skulle være koldt, selvom man hurtigt får varmen under spil.

Hvis I spiller hos os på Amager, er der mulighed for et varmt bad og omklædning efter kampen.

SUPsurf Intro

Dette svarer til et introduktions kursus for begyndere.Vi starter fra bunden med en gennemgang af udstyret og forklarer, hvordan man nemmest kommer i gang og holder balancen.

Når alle folk er klar, sejler vi stille og roligt ned igennem det grønne område langs Amagers kyst. Der er tid til både social snak, hygge og grin, mens vi glider over vandoverfladen. 

Der vil under turen blive vist forskellige øvelser til hurtige vendinger samt balance og stå teknikker.

 

SUPsurf Knock off gommen

Vi starter med at lære jer SUPsurfing og hvordan, man holder balancen på SUPsurf boardet. Vi sætter derefter gang i “Knock off gommen” - en leg hvor man udfordrer gommen og tester, om han har fået lært at holde balancen.

SUP Surfing " standup paddle surf " er ikke blot en sjov og underholdende aktivitet for både børn og voksne, det er også en glimrende måde at træne kroppens core muskler, balance og holdning.

SUPsurf Skattejagt

Vi starter med en gennemgang af udstyret, hvor vi forklarer, hvordan man nemmest kommer igang og holder balancen. Derefter vil I blive delt i hold, som skal konkurrer mod hinanden.

Der vil være 10 forskellige poster fordelt på vandet som indeholder 10 forskellige øvelser. Disse øvelser skal I som hold udføre eller løse på SUP boardet. Øvelserne vil udfordre jeres evner i balance, koordination og samarbejde.

Dem som først kommer igennem alle 10 øvelser og i mål har vundet

Til sidst bliver vinderne fundet og årets surf-champs kåret.

SUPsurf Stafet

Vi starter med en gennemgang af udstyret, hvor vi forklarer hvordan man nemmest kommer igang og holder balancen. Derefter vil I blive delt op i 2 hold.

Deltagerne på hvert hold skiftes til at padle ud og rundt om en bøje, som er placeret ude i vandet. Når man når ud til bøjen, skal der udføres forskellige øvelser. Først derefter må man padle tilbage, og derefter er det den næste på holdets tur.

Til sidst bliver vinder holdet fundet og årets surf-champs kåret.

SUPsurf Sigthseing

Se København fra en helt ny side og få et afbræk fra midtbyens larm.

Vi starter ud med sejle forbi Christiania, hvor vi kan se de sjove arkitektoniske huse og mærke den helt specielle stemming af liv, som Fristaden byder på. 

Herfra sejler vi videre forbi det flotte byggeri Siloen samt arkitekskolens lokaler og derefter forbi Københavns operahus.

Vi sejler på SUP boards i et stille og roligt tempo, så der tid til at se de forskellige flotte bygninger undervejs. Har man svært ved at holde balancen, kan man sidde ned på boardet.

Praktiske oplysninger

Sted: Kraftværksvej 24, 2300 København S

Vi kører dog også ud til jeres lokation, send mail: info@supsurf.dk

 

 

Skal I bruge flere aktiviteter på dagen, se nedenstående links.

WWW.SUPsurf.dk

WWW.BOWcombat.dk

WWW.Bumberball.dk